Incendiu puternic în Piața Crângași din Capitală (LIVE VIDEO)

01 Aug 2016 | scris de Cristi Semeghin
Incendiu puternic în Piața Crângași din Capitală (LIVE VIDEO)

În clădire, la ultimul etaj, chiar unde a izbucnit incendiul, se află inclusiv un centru de joacă pentru copii. Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU Bucuresti, a declarat  pentru RTV că este vorba despre un  un imobil cu 4 etaje, pe faţă la ultimul nivel sunt flăcări mari şi degajare de fum.

„În interior sunt şi persoane, o parte s-au autoevacuat. Pompierii caută oameni în clădire. Este vorba de o clădire de birouri şi la parter spaţiu de comerţ. Se acţionează cu echipaje de la înălţime, se lucrează şi pentru evitarea propagării. Momentan nu sunt persoane rănite, însă SMURD-ul este la faţa locului. Temperaturile ridicate îngreunează intervenţia şi forţa de reacţie a pompierilor. Acum nu se mai văd flăcări. S-a reuşit stingerea acestora", a declarat reprezentantul ISU. 

Nu sunt informaţii despre eventuale victime, însă  echipa de căutare-salvare cercetează încă în interior, să se asigure că nu sunt persoane prinse înăuntru. Clădirea adăpostește, pe patru etaje, un complex comercial, cu mai multe magazine și o sală de fitness. Este o clădire ce se întinde pe 8.000 de metri pătrați, care a fost inaugurată în anul 2010 și a costat 20 de milioane de lei.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră