Gabriela Firea, PRIMA REACŢIE după ce „Vrăbi“ i-a furat identitatea

29 Dec 2016 | scris de Mara Răducanu
Gabriela Firea, PRIMA REACŢIE după ce „Vrăbi“ i-a furat identitatea

 

Primarul general a precizat că nu avea cunoștință de faptul că urma să i se decerneze un premiu și nu a avut nicio convorbire referitoare la acest subiect. ”Am aflat din presa ca as fi primit aceasta distinctie si ca aceasta a fost ridicata in numele meu de catre dna Eugenia Chiriac, care l-a insotit la ceremonie pe dl Secureanu. Din punctul meu de vedere, autoritatile abilitate ale statului sunt in masura sa se autosesizeze in urma dovezilor prezentate in mass-media si sa stabileasca daca avem de-a face cu un caz de incalcare a legii", a declarat Gabriela Firea.

Cătălin Tolontan publică pe blog și pe pagina de Facebook o filmare de la Londra cu iubita fostului manager de la Spitalul Malaxa, prezentată drept Gabriela Firea.

Mai excat, gsp.ro prezintă o dovadă incontestabilă a faptului că în România timpurilor noastre, la suprafața societății s-au sublimat și niște reziduuri care au avut convingerea că-și pot permite, și probabil că mulți încă mai nutresc asemenea gânduri.

În urmă cu doar o lună și ceva, când încă norii păreau a nu se aduna deasupra vieții managerului spitalului Malaxa din București, mai precis pe 19 noiembrie 2016, Florin Secureanu a luat-o de-o aripioară pe Vrăbi - Eugenia Chiriac, și au mers la Londra. Nu pe banii lor, desigur, ci pe cei extrași prin tertipuri financiare. În ziua imediat următoare, Florin Secureanu urcă pe scena unei săli din Tower Hotel, unde deloc emoționat, primește un premiu pe care-l acontase anterior.

De remarcat, încă o dată, gustul vestimentar al lui Secureanu, pentru care chiar și cuvântul kitsch ar roși dacă ar fi prezentat drept calificativ. Și pentru că și Vrăbi trebuia să simtă lumina reflectoarelor, a luat și ea un premiu, oferit de organizatorii galei primarului Capitalei, Gabriela Firea. Cu nonșalanță, Vrăbi a zâmbit la camere fără niciun fel de grijă, chiar și-n momentul în care cea care oficia ceremonia a cerut aplauze pentru primarul Bucureștiului..  Evident, vizita la Londra nu se putea încheia fără o sesiune de shopping, doar acolo sunt unele din cele mai scumpe magazine din lume, unde, daca banii din buzunare nu-s chiar ai tăi, poți cheltui fără nicio grijă, așa cum au făcut bibiloii îndrăgostiți, Secureanu și Vrăbi...

După aceste dezvăluiri ale gsp.ro, mintea oricări român se poate întreba câte cazuri similare mai există, câți din cei puși să gestioneze banul public nu l-au sifonat spre buzunarul propriu. Răspunsul s-ar putea să fie greu de suportat: probabil multe/mulți!

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră