Gabriela Firea, ANUNŢ după cutremur. Ce a propus primarul Capitalei

28 Dec 2016 | scris de Mara Răducanu
Gabriela Firea, ANUNŢ după cutremur. Ce a propus primarul Capitalei

”Ne-am dori foarte mult ca Guvernul rezultat în urma alegerilor să-şi înceapă grabnic activitatea, deoarece avem nevoie de o colaborare cu Guvernul României pentru consolidarea în regim de urgenţă a clădirilor cu risc seismic, pentru deblocarea programului de consolidare a clădirilor”, a precizat Firea, miercuri.

Ea a adăugat că noua Administraţie pentru Consolidare îşi va începe activitatea imediat după votarea bugetului Municipiului Bucureşti pe anul viitor.

”Din fericire pentru noi toţi, în Bucureşti, deşi avem foarte multe clădiri cu risc seismic, nu s-au înregistrat victime, nu au fost accidente. De asemenea, ne bucurăm că nu au fost nici pagube materiale. Am discutat cu reprezentanţii Ambulanţei Bucureşti-Ilfov, de asemenea cu IGSU şi nu au fost probleme majore, de asemenea, nu au fost persoane să sune la 112. De asemenea, nu au fost nici alte tipuri de evenimente minore, aşa cum s-a întâmplat la evenimentul precedent”, a adăugat Firea, potrivit agerpres.ro. 

Un cutremur puternic, de 5,3 grade, a avut loc marți spre miercuri noaptea în România. Seismul a avut loc în jurul orei 1.25 și a fost simțit pe deplin și în București.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră