Bucureşti: Pasajul Piaţa Sudului, gata de Crăciun

10 Iun 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Bucureşti: Pasajul Piaţa Sudului, gata de Crăciun

"Pasajul trebuia finalizat la finalul anului trecut. Acum suntem deja în iunie și lucrările sunt realizate în proporție de 60%. S-au făcut greșeli de către toți cei implicați. Trebuie sa invatam din aceste greseli si sa nu le repetam. Furnizorii de utilități nu au știut exact care sunt trasele cablurilor și țevilor, Primăria nu a urmărit îndeaproape lucrările, iar constructorul a asteptat până s-au deviat toate utilitățile, nu s-a avansat cu alte lucrări", scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Ea a explicat că banii sunt alocați de Consiliul General, dar nu se pot face plăți pentru că antreprenorul nu a emis documentele justificative pentru achitarea sumelor datorate. Din aceste motive, termenul de execuție a fost decalat până la finalul lunii martie, anul viitor. "Dar am primit azi asigurarile ca, de Craciun, Pasajul Sudului va fi finalizat", adaugă edilul ales.

Gabriela Firea mai spune că sursa tuturor problemelor în acest caz este lipsa comunicării, dar a precizat că se va implica, inclusiv făcând vizite pe şantier pentru a ieşi din acest blocaj. "În perioada imediat următoare îi voi convoca la Primărie pe toți cei implicați în acest proiect, pentru a ieși din acest blocaj. De asemenea, voi dispune ca un reprezentant al Primăriei să fie prezent în permanență pe șantier pentru a supraveghea lucrările și pentru a interveni imediat dacă apar alte obstacole. Voi fi si eu prezenta pe santier cat de des posibil!", promite Gabriela Firea. 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră