Firea: Nu primesc lecţii de la o firmă privată care se încăpățânează să țină cinci persoane care să joace ceva pe Kiseleff blocând sute de mii de oameni!

26 Iul 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Firea: Nu primesc lecţii de la o firmă privată care se încăpățânează să țină cinci persoane care să joace ceva pe Kiseleff blocând sute de mii de oameni!

"Sunt un om care s-a educat, s-a format 20 de ani într-o familie de sportivi. Fostul meu soț, Dumnezeu să-l odihnească, antrenor de atletism, profesor de sport, Răzvan Firea a pregătit talente în acest domeniu. Mama sa, Elena Firea, profesor, antrenor cunoscut de toată lumea sportivă. Fostul meu socru, Victor Firea — campion. Așa că cred că nu trebuie să primesc lecții de la o firmă privată care se încăpățânează să țină cinci persoane care să joace ceva pe Kiseleff blocând sute de mii de oameni care merg poate chiar la activități sportive", a spus Firea, la Palatul Parlamentului, în cadrul forumului ''Sportul — disciplină cheie pentru dezvoltarea personală'', conform agerpres.ro.

Ea a susținut că organizatorii, dacă doresc să promoveze sportul, nu ar trebui să se prevaleze de un anumit spațiu, ci să găsească soluții. Edilul Capitalei susţine că i-a oferit gratuit organizatorului evenimentului un alt loc de desfăşurare, dar acesta a dorit neapărat să aibă bannere cu sponsori pe bulevardul Kiseleff.

"Când militezi pentru o activitate sportivă, găsești soluții pentru a desfășura acea activitate și nu te prevalezi doar de un spațiu sau altul. Dacă, în schimb, în spatele activității sportive sunt interese comerciale, intrăm într-o altă zonă", a mai spus edilul Capitalei.

Evenimentuil Via Sport a fost anulat vineri, după ce municipalitatea a anunţat că vor începe lucrări de semnalizare rutieră orizontală și verticală pe cele mai importante artere din Capitală. Acesta urma să se desfăşoare în perioada 1 iulie-28 august 2016.

"Având în vedere oportunitatea și necesitatea derulării lucrărilor pe perioada verii, PMB a transmis organizatorului evenimentului VIA Sport, care are loc pe b-dul Kiseleff, unul din bulevardele pe care încep lucrările în această seara, sa elibereze zonă, în conformitate cu art.10, lit. b din Legea nr.60/ 1991, republicată, care interzice <desfășurarea adunărilor publice atunci când, în perioada, locul și pe traseele unde acestea ar urma să se desfășoare, se execută lucrări edilitar-gospodărești>", preciza acum patru zile Primăria Capitalei, într-un comunicat.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră