Dorin Cioabă, Regele Romilor, confirmat cu Covid-19

23 Iul 2020 | scris de A.V.
Dorin Cioabă, Regele Romilor, confirmat cu Covid-19

Dorin Cioabă trece prin momente grele, după ce a fost confirmat cu noul virus. Autointitulatul rege al romilor din România este internat în acest moment la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, potrivit unor surse medicale citate de Mediafax.

Autointitulatul rege al romilor din România s-a simțit rău, după ce a participat la o judecată țigănească chiar îm judeul Argeș, grav lovit de noul virus. La staborul respectiv au participat mai multe persoane, iar Dorin Cioabă se pare că de-acolo a luat virusul care s-a dovedit mortal în mii de cazuri, în România.

Dorin Cioabă nu este singurul care a cntractat noul virus. La sfârşitul lunii martie, unchiul şi mătuşa lui Dorin Cioabă au murit din cauza coronavirusului.

Județul Argeș, unde Dorin Cioabă se presupune că s-a îmbolnăvit este grav afectat de coronavirus, iar autoritățile se gândesc să bage în carantină nu mai puțin de 12 localități.

Zeci de mii de oameni din Argeș riscă să fie blocați în localitățile de domiciliu din cauza numărului mare de îmbolnăviri. Douăsprezece comune și orașe sunt monitorizare de autoritățile locale. În zilele următoare, în măsura în care apar și alte îmbolnăviri, Prefectura ar putea cere impunerea carantinei. Printre localitățile din Argeș care ar putea fi închise se numără și orașul Pitești.

În ultimele 24 de ore, 1.112 cazuri noi de coronavirus au fost confirmate în România. Până astăzi, 2.126 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. În intervalul 22.07.2020 (10:00) – 23.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 25 de decese ( 16 bărbați și 9 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bacău, Călărași, Dâmbovița, Galați, Ialomița, Maramureș, Mehedinți, Prahova, Sibiu, Vaslui, Vrancea și București.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră