E oficial! Donald Trump, înlocuit cu Arnold Schwarzenegger. „Sper sa fiu mai bun”

29 Dec 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
E oficial! Donald Trump, înlocuit cu Arnold Schwarzenegger. „Sper sa fiu mai bun”

Este o schimbare la care nu multí se asteptau. Fostul guvernator al statului California, actorul Arnold Schwarzenegger, îi va lua locul lui Donald Trump.

Arnold îl va înlocui pe Donald Trump în cadrul show-ului "The New Celebrity Apprentice", difuzat pe postul NBC, din 2 ianuarie. Starul a declarat că vrea să fie „mai bun” decât Donald și speră la un rating mai bun pentru emisiunea-concurs

Arnold Schwarzenegger, starul din "Terminator" şi fost guvernator al statului California, promite că va da o notă de umor show-ului "The New Celebrity Apprentice".

Schwarzenegger, în vârstă de 69 de ani, a spus că a cerut producătorilor să mute reality show-ul din New York în California, pentru ca emisiunea să-i reflecte personalitatea.

"Chiar dacă emisiunea arăta foarte dramatic, chiar teribil, când vedeai sala de consiliu din New York, era într-o notă uşor întunecată. Vreau să fac show-ul dintr-o perspectivă mai luminoasă. Sunt o persoană foarte optimistă şi am simţul umorului," a declarat Schwarzenegger reporterilor înainte de premiera show-ului de televiziune. "Vreau să-mi joc cartea şi să-mi arăt personalitatea. Trump a făcut o treabă excelentă jucându-şi cartea", a afirmat Arnold.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră