Din nou VIOL, un nou scandal sexual explodează în Vaslui!

01 Apr 2016 | scris de Cristi Semeghin
Din nou VIOL, un nou scandal sexual explodează în Vaslui!

Un băiețel din comuna Miclești, județul Vaslui, a avut nefericirea să-și termine copilăria la numai 11 ani, după ce a fost sechestrat și supus perversiunilor sexuale de doi nenorociți, despre faptele cărora gândim cu toți că ar trebui pedepsite cu mult mai multă duritate decât prevede legea.

Ce este greu de priceput este mecanismul prin care cei doi agresori, nu cu mult mai mari decât victima lor, unul în vârstă de 14, celălalt de 16 ani, au putut duce la îndeplinire un plan atât de atroce.

Violul s-a produs pe 25 martie în acest an, de Bunavestire, victima fusese să cumpere un blat de tort de la magazinul sătesc, pe drumul de întoarcere a fost abordat de agresori, cunoscuți în sat drept avât probleme de comportament, care deseori au degenerat în acte de violență.

Agresorii l-au lovit pe copil, l-au luat pe sus și l-au dus cu forța într-o șură unde l-au supus la perversiuni sexuale, pe care le-au și filmat cu telefonul mobil.

Acțiunea celor doi criminali a ieșit la iveală după ce au trimis înregistările unui cunoscut din sat, care le-a relatat întâmplarea părinților, care au depus o plângere la poliție.

Poliția efectuează cercetări în această cauză pentru a stabili cu exactitate faptele.
Din relatările mediei vasluiene nu reiese faptul că agresorii ar fi fost reținuți, ci doar că băiețelul primește consiliere psihologică, pentru a trece cu bine de traumă.

Oare ce pedeapsă merită cei doi violatori?...

Citește și:

ATENȚIE! De astăzi, NOI REGULI în aviație. Ce nu mai ai voie să transporți în bagajul de cală

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră