Cristina Neagu, desemnată cea mai bună jucătoare a CM de handbal și golghetera competiției

20 Dec 2015 | scris de Cristi Ionescu
Cristina Neagu, desemnată cea mai bună jucătoare a CM de handbal și golghetera competiției

Internaționala română Cristina Neagu, care a câștigat medalia de bronz cu echipa României, la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca, a fost desemnată cea mai bună jucătoare a competiției, a anunțat Federația Internațională de Handbal (IHF) pe site-ul său oficial.

Neagu, care și-a adjudecat și titlul de golgheteră a competiției, face parte și din echipa ideală a turneului, drept cel mai bun inter stânga, alături de extrema stânga Valentina Ardean-Elisei. De asemenea, centrul Eliza Buceschi face parte din cea mai bună echipă de tineret.

Echipa Norvegiei a câștigat ediția 2015 a Campionatului Mondial de handbal feminin din Danemarca, duminică, la Herning, după ce a învins în finală formația Olandei, cu scorul de 31-23 (20-9). Naționala feminină a României a cucerit medaliile de bronz, după ce a învins Polonia cu scorul de 31-22 (15-8), în finala mică a competiției.

''Vreau încă o dată să spun cât sunt de mândră și de fericită să joc cu aceste fete, să am acești antrenori, acest staff, dl Cheregi, care se ocupă cu filmatul, masorii, doctorii care au avut grijă de noi, toți care au făcut parte din staff la acest Mondial, sunt extrem de fericită și mândră că am putut să lucrez cu ei. Le mulțumesc din suflet, le mulțumesc oamenilor care au fost astăzi în tribună, oamenilor care ne susține din fața televizoarelor și oamenilor care ne susțin întotdeauna, indiferent de rezultat'', a spus Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare și golghetera Mondialului danez.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră