CNA a prelungit cu nouă ani licența Smart FM!

07 Iul 2016 | scris de Cristi Semeghin
CNA a prelungit cu nouă ani licența Smart FM!

Consiliul Național al Audiovizualului a decis astăzu, în unanimitate, să prelungească cu nouă ani licența Smart FM, ce urma să expire pe 23 iulie.

În aceeași ședință, forul audiovizualului a aprobat, tot în unanimitate, schimbarea acționariatului Smart FM și modificarea structurii de programe, SMART FM mărindu-șiproducția proprie de la 35% la 45%.

De asemenea, CNA a luat act și de noul sediu social al societății Radio Smart SRL, care a fost mutat din strada Buzoianu Iani nr. 14 în București-Ploiești nr. 15, cladirea Iridex.

"Smart FM este un proiect apărut din dorința de a informa din punct de vedere cultural. Am reușit să ne ținem de promisiue, vrem să oferim ascultătorilor repere morale și culturale cât se poate de solide. Oamenii care vor să se alăture proiectului sunt din ce în ce mai mulți. Am reușit să atragem mai mulți actori tineri, s-au alăturat Alex Bogdan și Andrei Huțuleac, pe lângă Marius Manole.

Ne considerăm unici în ceea ce facem, am reușit să prezentăm piese de teatru făcute live din studioul Smart FM și vom continua astfel de manifestări. Credem că acest proiect mai are mult să fie modelat și va ajunge acolo unde trebuie să ajungă. Este un proiect necesar pentru susținerea artiștilor și noilor talente. Vom încerca să transmitem inclusiv concerte mai puțin prezente în spațiul public, de folck, de rock, încercăm să oferim și partea culturală, avem emisiuni de folk, de jazz, de poezie.

Vom face mai multa informare și cultură, se alătura echipei mulți oameni din teatru, cultură, operă. Vor fi mai multe emisiuni informative și culturale cât să acopere acest procent de 45%", a declarat, în fața CNA, Manuel Dinculescu, director de programe la Smart FM.

______________________
Educaţi, bogaţi şi activi, deopotrivă femei şi bărbaţi. Acesta este pe scurt profilul ascultorului SMART FM Bucureşti. Un post de radio despre care ştiu sau au auzit peste jumătate de milion de bucureşteni. Nu o spunem noi, ci un sondaj realizat de IMAS pentru Asociaţia pentru Radio Audienţe. Concret, 66% dintre ascultătorii SMART FM au studii universitare şi postuniversitare, 74% au venituri mari şi foarte mari, iar 75% sunt activi. 59% dintre ascultătorii noştri sunt bărbaţi şi 41% femei. SMART FM, je t'aime... O spune şi notorietatea sa de 66% în rândul bucureştenilor.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră