Chiar la noi, în România, un măturător a devenit milionar!

30 Iul 2016 | scris de Cristi Semeghin
Chiar la noi, în România, un măturător a devenit milionar!

Dacă americanii se dedau la a visa americănește, călcând în picioare aproape orice principiu sau sentiment pentru a parveni pe scara socială, la români lucrurile par mai simple, ține doar de noroc!

Este cazul celui mai recent câștigător la loto, care, peste noapte, a ajuns din măturător, milionar în euro. 

Are 19 ani, este din Motru, și până joia ce tocmai a trecut lucra ca măturător la o societate de transport din localitate. Destinul, inspirația sau pur și simplu hazardul au conspirat toate la un loc și i-au băgat mâna în buzunar, de unde au scos cei 7 lei și treizeci de bani cu care a achitat biletul la jocul de noroc. 

"Băiatul care a câştigat era un băiat care avea nevoie de aceşti bani, un jucător ocazional. Nu degeaba se vorbeşte despre norocul începătorului. A avut norocul începătorului. Şi lucrul ăsta ne bucură foarte mult. A jucat un bilet cu o variantă simplă şi o variantă la noroc, în valoare de 7 lei şi 30 de bani" a declarat pentru România TV cea care i-a vândut biletul câștigător.

Cu drumul făcut la București, pentru a-și încasa premiul, viața puștiului de 19 ani va lua o nouă turnură, și, cum există și precedent în întâmplările de acest gen, sperăm că norocul avut nu se va transforma în ghinion și va avea destulă minte să nu împrăștie banii foarte curând, revenind la starea pauperă din care a plecat.

Hm, conform statisticilor, peste 20% din populația României are cam aceeași năzuință, altfel n-ar mai juca la loto, nu?

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră