Pasiunea unei octogenare din Elveția: de 40 de ani strânge cadouri de Crăciun pentru copiii din România

25 Dec 2015 | scris de Istvan Deak
Pasiunea unei octogenare din Elveția: de 40 de ani strânge cadouri de Crăciun pentru copiii din România

De peste 40 de ani strânge cadouri de Crăciun pentru copiii nevoiași din România. Sfârșitul lunii octombrie înseamnă pentru ea demararea acțiunii.

”Lotty Steinmann se dedică de peste 40 de ani diferitelor proiecte umanitare, însă din 2001 adună cadouri de Crăciun exclusiv pentru copiii din România. Efortul enorm devine an de an mai impresionant”, scrie Aargauer Zeitung.

”Cât timp sunt capabilă de ceva, vreau să ajut oameni. Mie personal, totul îmi dă sentimentul că, în ciuda vârstei, am o misiune importantă și frumoasă An de an adun sute de kilograme de cadouri. Le sortez și am grijă să treacă fără probleme la vamă. Munca asta este o plăcere și mă face să mă simt tânără”, spune Lotty Steinmann.

Ea are însă și o piatră pe suflet de care vrea să scape, dar nu poate. ”Caut de ani de zile o persoană care să continue angajamentul meu pentru proiectul de ajutorare a copiilor din România. Nu mai sunt nici eu tânără. Cine este interesat, poate să mă contacteze direct”, a încheiat doamna Steinmann. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră