Traian Băsescu: Suntem în primele patru partide din ţară

05 Iun 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Traian Băsescu: Suntem în primele patru partide din ţară

El a spus că PMP a depus liste cu candidati  în 1400 din 3200 de localităţi . "Personal sunt mulţumit. Suntem in primele patru partide din tara", a spus Băsescu. Liderul PMP a mai spus Bucurestiul este cistigat integral de PSD. Ceea ce, în opinia sa, este un moment extrem de important atit timp cit in fruntea partidului e un om condamnat penal definitiv, fostul premier Victor Ponta are dosar penal, iar multi primari care au candidat au dosare penale.

Băsescu spune că acest lucru arată că românii nu agreează spectacolul cătuşelor, iar instituţiile de forta trebuie sa inteleagă ca aceştia vor respectarea drepturilor fundamentale. 

PNL nu este credibil și nimeni nu se va alia cu ei. Acest partid devine o anexă. O anexă așa-numită de dreapta. Obiectivul meu este ca PMP să facă 15-20% acum, în toamnă, și să ajungă la 35% în 2020, a declarat Băsescu duminică seara, la RTV.

”PNL e orice, numai partid de dreapta nu, a rămas doar cu eticheta de partid de dreapta. Nu o să încercăm să rupem PNL, dar sunt unii care vor să rămână în spiritul PD-ului original. Ținta PMP este electoratul de dreapta”, a declarat Băsescu la RTV.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră