Atenţie, şoferi! Restricţii de circulaţie pe A1, A2 și A3

31 Mai 2016 | scris de Veronica Micu
Atenţie, şoferi! Restricţii de circulaţie pe A1, A2 și A3

De asemenea, pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti se vor executa lucrări de reparații la suprafața carosabilă pe sectorul kilometric 10+600 –12, pe sensul de mers către Piteşti, iar circulația va fi restricționată pe prima bandă.

Pentru a nu se forma coloană de maşini pe banda pe care se execută lucrările, polițiștii le recomandăm conducătorilor auto să se încadreze din timp pe cea deschisă (intercalând autovehiculele de pe ambele benzi ale sensului de mers, prin manevra de tip „fermoar”.

Polițiștii informează că astăzi, 31 mai 2016, în intervalul orar 07:00 – 20:00, se va întrerupe circulaţia pe autostrada A3, între nodurile rutiere Turda şi Câmpia Turzii (pe tronsonul kilometric 0+700 –  10+150 de metri), în vederea executării lucrărilor de amenajare a nodului rutier de la Turda (montarea unor grinzi prefabricate, aferente pasajului superior de pe breteaua 5 a autostrăzii). Traficul rutier se va desfăşura pe următoarea rută: nod A3 Turda - DN 1 - Turda - DN 15 - Câmpia Turzii.

Totodată, pe parcursul zilei, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, se vor executa diverse lucrări, astfel:

-între kilometrii 12 şi 16, în zona mediană, cu restricţionarea circulaţiei pe benzile numărul doi, în ambele sensuri (lucrări de întreţinere şi de curăţare);

-la kilometrul 12, la bretelele de legătură cu DN Centura Bucureşti şi pe benzile de decelerare, pe ambele căi de rulare (lucrări de reparaţii şi înlocuire a glisierelor metalice);

-între kilometrii 18 şi 17, pe sensul de mers Constanţa - Bucureşti, pe banda de urgenţă (lucrări de curăţare şi de tundere a vegetaţiei din zona acostamentului);

-între kilometrii 12 şi 35, în ambele sensuri, pe banda de urgenţă (lucrări de întreţinere şi de curăţare).

Conducătorilor auto li se recomandă "să circule prudent în zonele de lucru şi să respecte semnalizarea temporară instituită".

A început montarea separatoarelor de sens pe DN1

Potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, primele lucrări de montare a separatoarelor de sens pe DN1 au început de ieri de la baza rampei podului din zona complexului comercial Băneasa.

Lucrările vor fi executate după următorul program:

Luni – Joi, între orele 10:00 şi 17:00, pe ambele căi de circulație;
Vineri, între orele 10:00 şi 14:00, pe calea 2 (sensul Ploiești – București);
Sâmbătă, între orele 08:00 şi 14:00, pe calea 2 (sensul Ploiești – București);
Duminică, între orele 08:00 şi 14:00, pe calea 1 (sensul București – Ploiești).
În zilele de sărbători legale nu se vor executa lucrări, nefiind astfel instituite restricții de circulație.

Aceste lucrări de montare a parapetelor metalice și a celor din beton de tip ”New Jersey” se vor desfășura pe sectorul cuprins între Pasajul Inferior Băneasa, km 8+050 și km 12+868, situat la capătul rampei Otopeni a Pasajului superior peste Centura București.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră