ATENTIE! Se circulă in coloană în zona stațiunilor montane de pe Valea Prahovei

29 Noi 2015 | scris de Mara Răducanu
ATENTIE! Se circulă in coloană în zona stațiunilor montane de pe Valea Prahovei

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră  nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia blocată sau îngreunată din cauza vreunui eveniment rutier. Pe DN1, la Comarnic, traficul rutier a scăzut în intensitate însă se circulă în coloană, pe sensul de mers către Braşov, de la ieşire din Sinaia. Pe DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele nu sunt semnalate probleme de fluenţă.

Pentru judeţele Mehedinţi, Dolj şi Olt, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare nowcasting cu cod galben, referitoare la intensificări ale vântului ce vor depăşi la rafală 55-65 km/h, valabilă până la ora 19:00 (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92). Vântul puternic poate influenţa mersul autovehiculelor, fiind foarte posibile schimbările bruşte de traiectorie, mai ales la trecerea pe lângă autovehicule de dimensiuni mari sau la ieşirea din localităţi. De aceea, recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă sporită în trafic, să conducă cu ambele mâini pe volan şi să nu oprească (staţioneze) în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, deoarece vântul puternic îi poate rupe.

În judeţul Olt a fost ridicată restricţia de circulaţie de pe DN64 Drăgăşani – Găneasa, pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Traficul rutier se desfăşoară, în continuare, pe un fir, alternativ la kilometrul 46+200 de metri (la Colibaşi). Amintim că, din cauza cedării terasamentului, pe DN64 Drăgăşani – Găneasa a fost permisă doar circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone şi s-a circulat pe un fir, alternativ. În judeţul Vâlcea, din cauza cedării terasamentului DN7 Piteşti – Sibiu, la km. 177+200 metri, circulaţia rutieră este în continuare deviată prin municipiul Râmnicu -Vâlcea, de la intrarea în localitate.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră