ANAF, negocieri cu Trustul Intact. Antenele, miting în Piața Constituției

19 Feb 2016 | scris de Cristi Semeghin
ANAF, negocieri cu Trustul Intact. Antenele, miting în Piața Constituției

Conform unei notificări transmise luni de ANAF, Antena Group ar fi trebuit să elibereze trei imobile în care își desfășoară activitatea până în cursul acestei seri. Mutarea are slabe șanse să se mai producă, după ce Parlamentul, Premierul și Președintele au intervenit în temperarea acestei acțiuni.

Fiscul, dornic de a transpune acțiunile la vedere, anunță poporul chiar pe pagina proprie de Facebook că a chemat reprezentanții Intact la o întâlnire, ce urmează să aibă loc la sediul Ministerului Finanțelor Publice începând cu ora 12,00.

“Președintele ANAF, domnul Daniel Diaconescu, a dat curs solicitării transmise de domnul Sorin Alexandrescu, director general Antena TV Group SA, și domnul Mihai Gâdea, director general Antena 3, și i-a invitat pe reprezentanții legali ai grupurilor media pentru discuții astăzi, 19 februarie, la ora 12.00, la Ministerul Finanțelor Publice.

La întâlnire vor participa, de asemenea, și reprezentanți ai Cancelariei Primului- Ministru", anunță ANAF.

De partea cealaltă mușchii singurei televiziuni din România afiliată CNN se încordează în piața publică, Antena 3 cheamându-și publicul și simpatizanții la un miting ce va avea loc chiar în fața Parlamentului, în Piața Constituției, de la ora 15,00. și la care se anunță prezența figurilor emblematice ale postului.

Ambele evenimente rămân de urmărit...

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră