STRIGĂTOR LA CER! Sorin Săraru a furat banii victimelor de la #Colectiv. Continuă, însă, să organizeze evenimente

28 Oct 2016 | scris de Mara Răducanu
STRIGĂTOR LA CER! Sorin Săraru a furat banii victimelor de la #Colectiv. Continuă, însă, să organizeze evenimente

 

Concertul a fost organizat prin fundaţia „Preţuieşte Viaţa” a Andreei Marin. Vedeta a făcut demersuri pentru ca banii să ajungă la răniţii din Colectiv. Spectacolul organizat pentru a strânge bani pentru răniţii din Colectiv a avut loc pe 29 noiembrie 2015 şi, din donaţii directe, s-au strâns 200.000 de lei. Din bilete, echivalentul a încă 50.000 de euro. Sorin Săraru a fost cel ce a furat, prin site-ul său, biletoo.ro, banii strânși de pe urma concertului Angelei Gheorghiu. Sorin Săraru mințea atunci pe toată lumea că e doar o neînțelegere, banii sunt deja în drum spre oameni. biletoo emitea comunicate liniștitoare, ca să nu se agite nimeni, cât timp Sorin Săraru muta totul pe altă firmă, Project Events, potrivit cetin.ro. 

Mai mult, după ce Sorin Săraru organizează în continuare evenimente și încasează bani, mutându-și pur și simplu activele de pe fost firmă pe noua, Project Events. Care funcționează, practic, din banii furați de la răniții din colectiv.

Andreea Marin: „Vinovatul e liber si castiga in continuare, fara sa-l arate nimeni cu degetul!“

„Buna dimineata! Va rog sa cititi si sa incercam cu totii sa facem ceva: justitia sa isi faca treaba pana la capat intr-o problema de interes national, victimele care s-au revoltat in directia gresita sa faca acelasi lucru, dar indreptandu-se, caci acum au date corecte, impotriva adevaratilor vinovati, colegii din media sa scrie corect, informat, detaliat, astfel incat cei ce lucreaza cu ei si tin in viata asemenea impostori sa stie cu cine au de-a face. Fundatia Pretuieste Viata a luat atitudine, a dat in judecata vinovatul, a castigat. Executorul spune ca nu are ce executa. Vinovatul e liber si castiga in continuare, fara sa-l arate nimeni cu degetul. Iar victimele raman cu impresia ca tocmai cei ce i-au ajutat sunt vinovatii, desi noi ne-am implicat cu totii intr-un demers greu, emotionant si costisitor, pro-bono, fara o obligatie de a o face si cu tot sufletul. Cum poti trai linistit cu 50.000 euro in buzunar, domnule Sararu, cand stii ca ei erau destinati unor oameni ce au trait o asemenea drama, Colectiv? Te simti bine, sanatos, nu doare nimic, nicaieri? In ce tara traim?! In tara care functioneaza atat de bine precum aratam ca ne pasa. Multumesc pentru demersul jurnalistic informat de mai jos, dati click si cititi, apoi dati mai departe. Sa ajunga pana acolo, sus, unde cei ce au puterea de a face dreptate sa inteleaga ca e timpul sa o faca pana la capat“, a postat Andreea Marin pe pagina sa de Facebook. 

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră