Monica Anghel: Ioan Gyuri Pascu avea un suflet de copil, era un artist aparte

26 Sep 2016 | scris de Veronica Micu
Monica Anghel: Ioan Gyuri Pascu avea un suflet de copil, era un artist aparte

"Mă leagă amintiri extraordinar de multe. Noi am fost prieteni foarte buni și colegi. Dar datorită acestei prietenii pe care am avut-o înainte ca eu să intru în grupul Divertis am foarte multe amintiri frumoase și speciale legate de Gyuri.

În afara faptului că era un artist complet, pentru că a fost actor, cântăreț, poet, scriitor, a fost un om cu o spiritualitate aparte, Gyuri ne-a fost un prieten cu care puteam să vorbesc orice și mai mult decât atât de câte ori stăteam de vorba el niciodată nu judeca pe nimeni. E mare lucru.

Gyuri era un om special, un artist aparte, un om foarte sensibil. Avea un suflet de copil, care avea nevoie de foarte multă dragoste și înțelegere. Era un om foarte profund.

În ultimii ani nu ne-am mai văzut și nici nu am mai vorbit. Așa a fost să fie. Așa este viața", a spus Monica Anghel la B1 Tv.

"Din păcate, ajungem să ne dăm seama că pleacă artiști de lângă noi mult prea târziu", a mai spus cântăreața.

Citește și: Mircea Diaconu: Ioan Gyuri Pascu s-a stins arzând

Actorul Ioan Gyuri Pascu a murit în această dimineață, la vârsta de 55 de ani, decesul survenind în urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil. Citește mai multe AICI

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră