Sigur e român? Deși n-a fost prins de controlori, a plătit o amenda de 500 de lei!

21 Iun 2016 | scris de Cristi Severin
Sigur e român? Deși n-a fost prins de controlori, a plătit o amenda de 500 de lei!

La ceva vreme după Ziua Copilului și mult înainte de Crăciun, în conturile RATB au apărut pe neașteptate 500 de lei, virate din proprie inițiativă de Florin Șocostiuc, un tânăr în vârstă de 22 de ani, al cărui nume nu figura pe niciun proces contravențional.

Misterul tranzacției neașteptate a fost elucidat un pic mai târziu, într-un email în care angajaților RATB li s-a explicat faptul că suma respectivă reprezintă contravaloarea biletelor pe care Florin Șocostiuc ar fi trebuit să le plătească în perioada în  care era licean, când, mai mult fără, decât cu bani, a circulat pe blat.

"Am urmat Colegiul Tehnic Media, iar în perioada 2010-2012 nu prea am avut bani de bilete. După liceu am făcut un curs de bucătari - o meserie care îmi place. De doi ani am reușit să mă angajez și am strâns banii pentru a plăti ce am de plătit", a declarat Florin Șocostiuc pentru libertatea.ro.

"Trebuie să începem să înțelegem că trebuie să plătim ceea ce consumăm. Înșelăciunea nu poate merge la nesfârșit, iar eu vreau să fac, ceea ce fac, la nivel de excelență", a mai explicat tânărul care nu vrea să aibă datorii pe conștiință.

Cu siguranță gestul nu va fi urmat în masă, va crea cel mult o ridicare din sprâncene și un zâmbet larg, dar, într-un univers paralel, cine știe, cei care asfaltează drumurile, care construiesc autostrăzi la prețuri de câteva ori mai mari decât oriunde altundeva în lume, cei care diluează dezinfectanții pentru spitale, s-ar simți și-ar returna banii primiți nemeritat...

plata amenda ratb

_______________

Citeşte şi:

Boloni se dezlănțuie: Nu avem c**ie! Alibec e gras și pute a lene, campionatul intern e un rahat!

SCENĂ INCREDIBILĂ la Euro 2016! Ce se întâmplă când sute de fani irlandezi întâlnesc pe stradă o franţuzoiacă sexy (VIDEO)

Sigur e român? Deși n-a fost prins de controlori, a plătit o amenda de 500 de lei!

50 de grade Celsius la nivelul asfaltului. Șefa ANM, despre ce se va întâmpla cu vremea în zilele următoare

Reacția antrenorului Albaniei, imediat după victoria în fața României

Jurnalist din Marea Britanie, mesaj către români: Vă rog, salvați-i pe britanici!

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră