VIDEO. IMAGINI NOI în cazul Dan Condrea. Unde a fost văzută, cu 30 de minute înainte de accident, maşina afaceristului

31 Mai 2016 | scris de Mara Răducanu
VIDEO. IMAGINI NOI în cazul Dan Condrea. Unde a fost văzută, cu 30 de minute înainte de accident, maşina afaceristului

La orele  18 si 16 minute, ieşirea din Crevedia spre Buftea. Camerele de supraveghere din zonă înregistrează o maşină similară celei conduse de Dan Condrea în ziua accidentului. „Imaginile surprinse de camera de supraveghere arată destul de clar sensul de mers al maşinii. Este vorba despre direcţia Ploieşti spre Buftea”, potrivit Digi 24. 

Autoturismul surprins de camere are aceeaşi culoare şi acelaşi model cu cel condus de patronul Hexi Pharma. Distanţa de la care maşina este filmată nu permite însă identificarea numărului de înmatriculare.Maşina iese din Crevedia şi intră în Buftea cu nici 30 de minute înainte de primul apel dat la 112. Este chiar timpul de care ar fi avut nevoie Dan Condrea pentru a parcurge distanţa până la locul accidentului. „O primă rută, de altfel şi cea mai directă, din localitatea Buftea până în zona Corbeanca-Tamaş, unde a avut loc accidentul, se desprinde chiar din mijlocul localităţii, de aici şi până în zona Tamaş mai sunt aproximativ 5-6 kilometri”, transmite sursa citată. 

Noi imagini, un nou posibil traseu în cazul morţii lui Dan Condrea 

Traseul ar exclude complet varianta conform căreia Dan Condrea s-a îndreptat dinspre Mogoşoaia spre Buftea. Patronul Hexi Pharma s-a întors din Ploieşti pe ruta alternativă, DN1A, şi nu pe cea cea clasică, DN1. Ar putea fi şi explicaţia pentru care maşina lui Dan Condrea nu apare pe camerele de supraveghere din Corbeanca. 

Procuror: ADN-ul victimei este cel al patronului Hexi Pharma 

Ramona Bulcu, purtătoarea de cuvânt a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că ADN-ul victimei din accidentul produs pe data de 22 mai, între Buftea şi Corbeanca, este al patronului Hexi Pharma, Dan Condrea. Mai mult, procurorii precizează că maşina patronului Hexi Pharma a făcut 13 deplasări pe acelaşi traseu în seara respectivă.Procurorii mai spun că între ora 17.30 și momentul accidentului a făcut 13 deplasări între Buftea și Corbeanca.

Ultima deplasare a fost pe sensul Buftea-Corbeanca, a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Ramona Bulcu. Mașina surprinsă de camerele de supraveghere la ieșirea din Crevedia, imagini obținute de Digi24, era a lui Dan Condrea, au confirmat procurorii.

 

 VIDEO (Sursa: Digi 24)

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră