Fosta soție a lui Dan Condrea nu crede că patronul Hexi Pharma s-a sinucis: A fost ofițer SIE, a fost filat în permanență

26 Mai 2016 | scris de Veronica Micu
Fosta soție a lui Dan Condrea nu crede că patronul Hexi Pharma s-a sinucis: A fost ofițer SIE, a fost filat în permanență

"Cu siguranță a fost ofițer SIE. A fost filat în permanență de agenți SIE și CIA", a afirmat Laura Georgescu.

Femeia le-a arătat jurnaliștilor o fotografie de la nunta cu Dan Condrea, în care susține că apare un colonel de la serviciul secret al MAI, dovadă că fostul ei soț a fost mereu filat de serviciile secrete.

"Erau prezenți în calitate de invitați și ai fostului soț și ai rudelor mele, erau parte dintre ei prieteni din SRI. Prietenii mei cam sunt în SRI. De exemplu, Irina Buleandră Cristea, Lupu Claudiu, ofițer SRI. Acesta era mediul în care mă învârteam. De dinainte de Revoluție erau în anturajul familiei mele, alături de familia Gheorghe Petricu, care erau la dreapta cuplului Ceaușescu. Am venit să dezmint în fața doamnei judecător informația că Dan Alexandru Condrea nu ar fi fost filat. Dan Alexandru Condrea a fost filat în permanență, cum și eu am fost filată în permanență, de când m-am născut și până în prezent. (...) Părinții mei, prin prietenii lor, erau indirect în anturajul familiei Ceaușescu și atunci eram filați foarte strâns. Tatăl meu era ofițer militar, eram monitorizați foarte atent", a spus Georgescu. 

Ea a precizat că în 14 septembrie 2015 a făcut, la Judecătoria sectorului 1, un denunț penal în legătură cu dezinfectanții diluați, după care i-a trimis jurnalistului Cătălin Tolontan un document scanat.

Femeia nu crede că Dan Condrea s-a sinucis: "Sigur nu. Pentru că el a fost tot timpul partea activă, luptătorul din familie și un om care este atât de activ nu își direcționează agresivitatea către propria persoană. Dacă îl speria presiunea nu mai înființa 10 firme. Ipoteza asta este halucinantă că nu mai suporta presiunea".

Laura Georgescu a mai spus că are documente despre afacerile lui Dan Condrea, despre liste cu "atenții" oferite unor oameni din partide, parlamentari, medici, dovezi pe care este dispusă să le pună la dispoziția anchetatorilor. De asemenea, a dezvăluit că firma Hexi Pharma beneficia de protecție din partea Comisiei de sănătate din Camera Deputaților.

Citiți și:

Mircea Badea lansează o nouă ipoteză despre moartea lui Dan Condrea

Băsescu, declarații surprinzătoare despre serviciile secrete în cazul morții lui Dan Condrea

Mesajul trimis de Dan Condrea unui angajat, înainte să moară

Ponta: "Corupția ucide" doar când Iohannis are interese personale și directe. În celelalte cazuri "corupția sinucide"!

Kovesi RUPE TĂCEREA! Ce companii sunt implicate în corupția din sănătate

Procurorii luau în calcul să-l rețină pe Dan Condrea

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră