Mircea Badea lansează o nouă ipoteză despre moartea lui Dan Condrea

26 Mai 2016 | scris de Veronica Micu
Mircea Badea lansează o nouă ipoteză despre moartea lui Dan Condrea

Femeia nu crede în varianta unei sinucideri, susținând că a fost un accident.

"Suntem siguri ca venea de la Ploiești? Doamna Pelin e chitită să ne demonstreze că a fost un accident. Nu l-a văzut pe contrasens. În spatele dumneavoastră a apărut de undeva, nu se putea teleporta. De unde ar fi putut să ajungă? V-a depășit deci destul de lent. Dar în următorul kilometru s-a depărtat suficient de mult încât să nu vedeți accidentul.

Undeva a fost, că nu putea să se teleporteze. Chiar dacă justiția a inventat telepatia, teleportarea...De ce nu se vede pe camere? Am o presupunere. El a plecat de acasă, nu cu Porsche Cayenne, cu care putea să se sinucidă liniștit. A plecat de acasă cu acel Opel pentru că nu mai avea încredere în mașina lui, pentru că avea tehnică (n.r. - tehnică de interceptare). A plecat să se întâlnească cu cineva. Undeva, într-un loc în mod evident ascuns, s-o fi întâlnit cu acel cineva. După aia s-a izbit direct în pom", a explicat Mircea Badea.

Gabriela Pelin susține că, la un moment dat, a fost depășită de o mașină condusă de un bărbat care vorbea la telefon. Ea avea o viteză de 80 km/h, iar cealaltă mașină nu avea mai mult de 100 km/h.

"Eu eram cu copilul în mașină și pe șosea nu mai era nimeni decât eu și cealaltă mașină. După ce m-a depășit, pot să spun că l-am văzut mereu în față. Nu am văzut impactul când a intrat în copac, ci am văzut cum a derapat de pe șosea și apoi am auzit o bubuitură. Pur și simplu a dispărut de pe șosea. Au început să zboare tot felul de piese. La locul acela era un biciclist care făcea semne disperate să opresc. Am coborât din mașină cu telefonul în mână și am văzut cealaltă mașină în șanț. Am fugit acolo și domnul cu bicicleta a venit cu mine și i-am zis: haideți să căutăm ceva, pe cineva. Prima dată am căutat să văd dacă există supraviețuitori. Biciclistul a zis că el nu mai poate să coboare că i s-a făcut rău. Bărbatul era cu fața în jos, se vedea spatele și cămașa ruptă. Nu am pus mâna pe el. Am găsit un portofel. Am căutat în portofel și am găsit doar un permis de conducere. Am citit numele — Dan Condrea Alexandru și CNP-ul pentru a-mi da seama de vârsta dânsului", a declarat femeia.

Condrea a murit duminică seară, în urma unui accident produs pe un drum din județul Ilfov, în apropiere de localitatea Buftea.

Citiți și:

Fosta soție a lui Dan Condrea nu crede că patronul Hexi Pharma s-a sinucis: A fost ofițer SIE, a fost filat în permanență

Băsescu, declarații surprinzătoare despre serviciile secrete în cazul morții lui Dan Condrea

Mesajul trimis de Dan Condrea unui angajat, înainte să moară

Ponta: "Corupția ucide" doar când Iohannis are interese personale și directe. În celelalte cazuri "corupția sinucide"!

Kovesi RUPE TĂCEREA! Ce companii sunt implicate în corupția din sănătate

Procurorii luau în calcul să-l rețină pe Dan Condrea

Fosta soție a lui Condrea: Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine

Sebastian Ghiță: Echipa de filaj trebuie să spună oamenilor ce s-a întâmplat. Este fără precedent în România și nu putem fi considerați un stat mafiot

Patronul Hexi Pharma, mort într-un accident rutier (VIDEO)

Victor Ponta: Dumnezeule! Chiar e șocant! Ce se întâmplă în țara noastră?!?

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră