Ponta: "Corupția ucide" doar când Iohannis are interese personale și directe. În celelalte cazuri "corupția sinucide"!

23 Mai 2016 | scris de Veronica Micu
Ponta:

"Pentru ca exista intrebarea in mintile a milioane de romani eu cred ca - "A fost nevoie sa moara oameni" ca sa ingropam aceasta uriasa afacere de coruptie si sa nu mai aflam niciodata cine este responsabil!!! Nu-i asa Domnule Presedinte?!?

Si mai cred ceva - "Coruptia ucide" doar cand are interese personale si directe domnul Iohannis / in celelalte cazuri "coruptia sinucide"!!", a scris, astăzi, pe pagina sa de Facebook, fostul premier.

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus preluarea cauzei privind accidentul rutier în care și-ar fi pierdut viața Dan Condrea.

Potrivit unui comunicat de presă al PÎCCJ, dosarul a fost înregistrat inițial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, având ca obiect săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Conform documentului, în cauză s-a dispus efectuarea necropsiei, urmând a se dispune totodată și efectuarea unei expertize tehnice auto pentru stabilirea dinamicii și a împrejurărilor producerii accidentului, autoturismul fiind ridicat și transportat la sediul organelor de poliție în vederea efectuării de cercetări.

"Din primele verificări și acte efectuate a rezultat că, la data de 22 mai 2016, ora 18,30, în timp ce conducea un autoturism marca Opel din direcția Corbeanca către Buftea, conducătorul auto a ieșit în afara carosabilului, izbindu-se violent de copacii de pe marginea drumului. Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto", se mai arată în comunicatul PÎCCJ.

Citiți și

Mesajul trimis de Dan Condrea unui angajat, înainte să moară

Kovesi RUPE TĂCEREA! Ce companii sunt implicate în corupția din sănătate

Cezar Preda, membru în comisia SRI: Patronul Hexi Pharma nu era filat

Fosta soție a lui Condrea: Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine

Sebastian Ghiță: Echipa de filaj trebuie să spună oamenilor ce s-a întâmplat. Este fără precedent în România și nu putem fi considerați un stat mafiot

Patronul Hexi Pharma, mort într-un accident rutier (VIDEO)

Victor Ponta: Dumnezeule! Chiar e șocant! Ce se întâmplă în țara noastră?!?

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră