Temperaturile cresc în toată țara. Cum va fi vremea în București, în weekend

08 Ian 2016 | scris de Veronica M. Florentina
Temperaturile cresc în toată țara. Cum va fi vremea în București, în weekend

În Dobrogea și Bărăgan, vântul va avea unele intensificări pe litoral, însă temperaturile cresc ușor și vor ajunge la 6 grade.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei nu vor fi precipitații și se va încălzi față de ziua trecută, aici urmând să se înregistreze maxime de 3-4 grade Celsius.

În jumătatea nordică a Moldovei ar putea să ningă slab, trecător, iar vântul va sufla cel mult moderat. Temperaturile, peste cele înregistrate ieri, ajung la 4 grade Celsius.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș este posibil să ningă, iar în vestul țării temperaturile cresc ușor atingând maxime de până la 2-3 grade. La noapte, va cădea lapoviță și ar putea să se formeze polei.

În centrul României, precipitațiile apar cu totul izolat și vor fi ninsori slabe. Temperaturile vor depăși usor zero grade. În sud-vestul țării nu sunt anunțate precipitații, iar temperaturile, mai ridicate decât în mod obișnuit la această dată, vor ajunge la 7, poate 8 grade.

În București se încălzește ușor, cu o maximă de 5 grade.

Vremea în weekend

Mâine, în Capitală așteptăm o vreme bunp, însă va apărea ceața în cursul dimineții și după lăsarea nopții. Se vor înregistra 4 grade Celsius.

Duminică, vom avea parte de ceață și posibil burniță la începutul zilei. Temperatura, mai ridicata decat ar fi normal la aceasta data, se va situa în jurul valorii de 6 grade. Ziua de luni va arăta cam la fel: ceață și burniță dimineața și mulți nori peste zi. Maxima va ajunge la 8 grade Celsius.

 

Alte stiri din Vremea

Ultima oră