COD PORTOCALIU de viscol pentru 14 județe, duminică. AVERTIZARE de la ANM

13 Noi 2016 | scris de Marina Constantinoiu
COD PORTOCALIU de viscol pentru 14 județe, duminică. AVERTIZARE de la ANM

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică dimineața o atenționare Cod portocaliu de viscol și ninsori abundente pentru 14 județe, valabilă între orele 11:00 - 18:00, relatează agerpres.ro.

Se vor afla sub Cod portocaliu județele Vrancea, Buzău, Covasna, Brașov, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Sibiu, Gorj și Hunedoara, zona de munte, dar și județele Suceava, Neamț și Botoșani unde vor fi ninsori în general însemnate cantitativ și local viscolite, determinând temporar o scădere semnificativă a vizibilității.

Totodată, Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare Cod galben de vânt puternic pentru zona montană și în nord-estul țării, valabilă începând de duminică, ora 20:00, până luni, ora 11:00.

Atenționarea vizează 20 de județe: Botoșani, Iași, Vaslui, Suceava, Neamț, Bacău, Vrancea, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Mureș, Harghita, Covasna, Buzău, Brașov, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Hunedoara și Gorj.

ANM semnalează că în următoarele zile vremea va deveni deosebit de rece în toate regiunile, astfel încât temperaturile minime vor fi preponderent negative, iar în depresiunile Carpaților Orientali se vor înregistra în jur de—10 grade.

Pentru cei care stau acasă, la căldură, dar vor să vadă ce se întâmplă prin ţară, iată câteva camere web care pot  fi accesate la miscareaderezistenta.ro:

Băile Harghita

http://miscareaderezistenta.ro/webcam/video/baile-harghita

Poiana Brașov Kantzel

http://miscareaderezistenta.ro/webcam/video/poiana-brasov-kanzel

Suior

http://miscareaderezistenta.ro/webcam/video/suior-1

Suior

http://miscareaderezistenta.ro/webcam/video/suior-2

Limanu

http://miscareaderezistenta.ro/webcam/video/limanu

Alte stiri din Vremea

Ultima oră