Teatrul Nottara, primele spectacole la Cercul Militar Naţional şi la Institutul Cultural Balassi

29 Ian 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Teatrul Nottara, primele spectacole la Cercul Militar Naţional şi la Institutul Cultural Balassi

Astfel, după ce pe pe 28 ianuarie, la Cercul Militar Naţional, a avut loc spectacolul de comedie Aici nu-i de joacă” de Pauline Daumale, un spectacol de Catrinel Dumitrescu, în acestă seară, tot la Cercul Militar putem vedea piesa „Comedie de modă veche” de Alexei Arbuzov, regia: Vasile Toma.

 

Pe 30 şi pe 31 ianuarie, Teatrul Nottara va răspunde invitaţiei primite din partea Institutului Maghiar din Bucureşti de a susţine spectacole în sala pe care instituţia o are în str. Gina Patrichi şi va juca spectacolele Matrimoniale” de Lia Bugnar, regia: Diana Lupescu şi “Funcţionarul destinului” de Horia Gârbea, regia: Anca-Maria Colţeanu.

 

Marinela Ţepuş, managerul Teatrului Nottara, a declarat: „Chiar dacă periplul nostru prin Bucureşti, în căutarea unei săli care să ne devină sediu provizoriu, până la reabilitarea clădirii din bd Magheru, nu s-a încheiat, ne bucurăm că putem reîncepe o activitate artistică mai susţinută, cu ajutorul celor care cred în importanţa teatrului nostru şi au ales să ne sprijine. Sigur că este, în continuare, o mare diferenţă faţă de ritmul pe care îl aveam înainte, când aveam 10 - 12 reprezentaţii pe săptămână, dar este un început. Este deosebit de important faptul că, deşi în exil, am reuşit deja să dăm o premieră în luna ianuarie, spectacolul-manifest Familie de artişti de Kado Kostzer și Alfredo Arias, în regia lui Alexander Hausvater, iar în luna februarie vor avea loc alte două spectacole în premieră, Efecte colaterale de Alexandru Popa, regia: Vlad Zamfirescu şi Tango, monsieur! de Aldo Lo Castro, regia: Anca-Maria Colţeanu. Sperăm că spectatorii nu ne-au uitat şi ne vor urma în toate spaţiile în care noi vom face eforturi să îi bucurăm şi să îi îmbogăţim sufleteşte, ca şi până acum.”

 

Biletele pentru spectacolele Teatrului Nottara pot fi cumpărate de la agenţia din bd. Magheru 20 sau online, prin partenerii www.eventim.ro şi www.ove.ro. Informaţii complete despre programul teatrului şi sălile unde vor avea loc reprezentaţiile sunt disponibile pe www.nottara.ro.

Alte stiri din Teatru

Ultima oră