Repetițiile la ”Giselle” ar trebui supervizate de Kobborg. Spectacolele din 6 și 8 mai, anulate

02 Mai 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Repetițiile la ”Giselle” ar trebui supervizate de Kobborg. Spectacolele din 6 și 8 mai, anulate

”Decizia de a suspenda drepturile de punere în scenă a spectacolului «Giselle» aparţine coregrafului Ethan Stiefel, care i-a trimis încă din 11 aprilie o scrisoare lui Vlad Conta”, a scris coregraful Johan Kobborg pe contul său de Facebook. ”Managementul ONB a fost anunţat că nu mai are drepturile pentru «Giselle», decât dacă repetiţiile sunt supervizate de mine, o condiţie impusă de deţinătorii drepturilor de autor ca o garanţie a calităţii spectacolului, care este ceva obişnuit în lumea artistică”, a explicat coregraful.

Ignorând acest anunt, spune Johan Kobborg, conducerea Operei Naţională Bucureşti a decis să îi interzică accesul în instituţie, printr-un act datat 25 aprilie.

ONB a anunţat anularea reprezentaţiilor din zilele de 6 şi 8 mai ale spectacolului ”Giselle”, iar cei care şi-au achiziţionat bilete îşi pot recupera banii începând din 4 mai.

Spectatorii care au achiziţionat bilete de la Casa de bilete a Operei Naţionale Bucureşti sunt aşteptaţi la sediu începând cu data de 4 mai 2016 pentru a recupera contravaloarea acestora. Spectatorilor care au achiziţionat biletele online le va fi restituită integral contravaloarea acestora în contul din care a fost făcută plata.”, spune anunțul de pe site-ul Operei

Alte stiri din Teatru

Ultima oră