O nouă premieră la ARCUB - „Don Juan Inferno”, cu actorul Claudiu Bleonț în rolul principal

05 Oct 2015
 O nouă premieră la ARCUB - „Don Juan Inferno”, cu actorul Claudiu Bleonț în rolul principal
O întâlnire cu toate fostele sau actualele iubiri: acesta poate fi coșmarul aventurierului. „Don Juan Inferno” vă invită într-o călătorie în care teatrul se completează superb cu dansul pentru a spune povestea infernului lui Don Juan.

Don Juan a murit, însă călătoria acestui veșnic seducător continuă în lumea cealaltă. Însetat de exces, trăindu-și viața într-o totală libertate de expresie în care îmbină cu succes violența erotică cu tandrețea fermecătoare și umorul spontan cu cinismul demonic. Acest anti-erou care duce o viață duplicitară este același Don Juan pe care acest spectacol vi-l dezvăluie într-o altă ipostază – obosit de păcat, pe drumul spre infern, înconjurat de toate femeile pe care le-a iubit în viață. Asaltat de ispite, înspăimântat de Judecata de Apoi, Don Juan caută salvarea în starea de siguranță a iubirii constante a Elvirei, soția sa.

Produs de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, spectacolul se va juca în avanpremieră pe 9 și 10 octombrie, începând cu ora 20:00, la Sala ARCUB din Batiște nr. 14.

Spectacolul de teatru-dans, după o idee originală de Maria Popa, îi are în distribuție pe Claudiu Bleonț, Marian Horhotă, Diana Bejan, Galea Bobeicu, Simona Dabija și Giorgiana Ursachi.  Regia - Anda Tăbăcaru Hogea

Alte stiri din Teatru

Ultima oră