Oana Pellea în “Idolul și Ion Anapoda”

29 Apr 2017 | scris de Alex Revenco
Oana Pellea în “Idolul și Ion Anapoda”

 

 Diseară, Sala Mare de la ARCUB (str. Lipscani 84-90) este gazda comediei romantice „Idolul şi Ion Anapoda”, după George Mihail Zamfirescu.

Oana Pellea este Stavăroaia – o doamnă plină de viață. Richard Bovnoczki este Ion – un om anapoda, Florina Gleznea, Frusinel – idolul din vis, Cristina Casian, Mioara – o fată frumoasă, dar proastă și Istvan Teglas, Valter – un băiat tânăr și deștept.

Piesa e o adaptare de Mariana Cămărășan, cu: Oana Pellea, Richard Bovnoczki, Florina Gleznea, Cristina Casian, Istvan Teglas; Regia: Mariana Cămărășan și Toma Dănilă; Scenografia: Vladimir Turturică, Light-design: Ștefan Vasilescu; Durata spectacolului: 120 de minute, cu pauză; Prețul biletelor: 50 lei, 25 lei (elevi, studenți, pensionari)

Despre spectacol:

„Nu e deloc anapoda să fii «anapoda» într-o lume aiurea“ – Ziarul Metropolis, Cristina Enescu

“Premieră la ARCUB: Idolul, Ion Anapoda și enigma din dulap” – Muze și Arme, Gabriela Hurezean

„Eternul interbelic” – Adevărul, Mircea Morariu

„Cu inima-n bătaia vântului ca o morișcă” – Port.ro, Răzvana Niță

Important: Spectacolele încep la ora anunțată și marcată vizibil pe bilet. Nu este permis accesul publicului după începerea reprezentației. În cazul întârzierii, biletele își pierd valabilitatea și nu pot fi schimbate pentru o dată ulterioară. Pentru o bună desfășurare a spectacolelor vă rugăm să închideți telefoanele mobile pe toată durata acestora. Fotografiatul și filmatul în timpul spectacolelor sunt interzise.

 

 

Alte stiri din Teatru

Ultima oră