"Nemuritorul". Premieră cu Radu Beligan, astăzi, la Teatrelli

04 Mar 2016 | scris de Sebastian S. Eduard

În regia lui Dan Tudor, după un text de Mona Radu, spectacolul îi are în distribuție pe Maia Morgenstern, Marius Bodochi, Ana Maria Lazăr, Adriana Guluţanu, Raluca Straia şi Ramona Olteanu.

 

Triunghiul clasic

În acest spectacol, Radu Beligan interpretează rolul lui Felix, un cercetător vârstnic, plictisit de lungul său mariaj cu Izabela, o casnică amatoare de telenovele. El găseşte un anunţ publicat de Marius, un tânăr tomnatic cu posibilităţi materiale, care caută o femeie cu numele Izabela pentru a-l însoţi într-o călătorie, deoarece biletele pe care le are sunt nominale şi nerambursabile.

Tentat de posibilitatea de a rămâne câteva luni singur, Felix îşi convinge soţia să plece în călătorie cu necunoscutul care, la rândul lui, crede că va fi însoţit de o femeie tânără şi atrăgătoare. Însă Felix nu ştie că Marius, deprimat de insuccesele lui amoroase, intenţioanează să se sinucidă împreună cu noua lui parteneră de voiaj, cu sau fără acordul acesteia.

 

Programare

Spectacolul ”Nemuritorul”, montat după textul scris de Mona Radu, va avea alte două reprezentaţii, sâmbătă şi duminică, informează Teatrelli. Alte reprezentații – 9, 11 și 17 martie.

Biletele sunt disponibile pe site-ul nostru, www.creart.ro/teatrelli sau prin rezervare telefonica la casa de bilete : 0735 560 692. Prețul este de 74,84 de lei.

Alte stiri din Teatru

Ultima oră