Martie, luna premierelor la Palatul Naţional al Copiilor

03 Mar 2017 | scris de Alex Revenco
Martie, luna premierelor la Palatul Naţional al Copiilor

Primavara soseşte cu două premiere, la Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor: pe 22 si respectiv 28 martie sunteţi invitaţi la Palatul Naţional al Copiilor la avanpremiera şi premiera spectacolului  „All inclusive !” (foto)

 In distributie: Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprisor, Vlad Zamfirescu si Diana Roman. Regie: Vlad Zamdirescu, scenografie: Madalina Marinescu. Nu pierdeti o intalnire cu actori de exceptie, intr-o  comedie in care hohotele de ras se impletesc cu emotia autentica. Bilete pentru “All inclusive” la Casa de bilete a Palatului Copiilor si online pe startickets.ro, bilete.ro si blt.ro

Iar premiera “Te iubesc, dar nu pe tine” va avea loc pe 30 martie la Palatul National al Copiilor. Ce se intampla cand un barbat acompaniat de amanta isi intalneste accidental sotia, alaturi de iubitul ei? E simplu: incepe comedia! Si nu orice comedie, ci ce de a cincea comedie scrisa de Andreas Peterescu! Asa ca nu pierde ocazia sa razi cu lacrimi la premiera spectacolului „Te iubesc, dar nu pe tine!”, pe 30 martie la Palatul National al Copiilor! In distributie : Paula Chirila, Alina Chivulescu, Leonid Doni, Anca Dinicu si Doina Teodoru, Andreas Petrescu. Bilete la casa de bilete Startickets si online pe startickets.ro, bilete.ro si blt.ro

 Alte spectacole din oferta lunii martie:

 Cele mai frumoase dansuri si melodii traditionale ucrainiene vor delecta publicul bucurestean, pe 6 martie la Sala Mare a Teatrului National. Supranumiti “cazacii zburători”, membrii ansamblului Academic Kalyna din Kiev aduc la Bucuresti coregrafii spectaculoase si “bijuterii” folclorice, intr-o frumoasa epoee de dragoste si război. Biletele la casa de bilete a Teatrului National si online pe mystage.ro, startickets,ro, bilete.ro si blt.ro.

 Pe 13 martie sunteti asteptati la Palatul National al Copiilor pentru o poveste de dragoste ce dainuie peste timp: „Maitreyi” – un spectacol rafinat, invaluit in fragilitatea si misterul civilizatiei hinduse.  In distributie: Maia Morgenstern, Ailyin Cadir, Raluca Aprodu, Vlad Zamfirescu, Doru Ana, Anca Sigartau, Magda Catone. Regia: Chris Simion. Bilete la casa de bilete Startickets de la Palatul Național al Copiilor si online pe bilete.ro, startickets.ro si blt.ro.

 Pe 20 martie Aurelian Temişan va invita la un memorabil concert „Unplugged”, gazduit de Sala Mare a Teatrului National din Bucureşti. Alaturi de el vor mai urca pe scena Cornel Ilie (Vunk), Smiley si Gabriel Cotabiţă, trei prieteni dragi, care vor intregi o seara de care va veti aminti pentru multă vreme. Sunteti asteptaţi sa va bucurati de refrene de ieri si de azi, intr-un show elegant care celebrează iubirea ai arta.  Biletele la casa de bilete a Teatrului National si online pe mystage.ro, startickets,ro, bilete.ro si blt.ro.

 Pe 7 si 20 martie sunteti invitati la un spectacol de mare succes, de la care toata lumea pleaca cu zambetul pe buze: “Gaiţele” - una dintre cele mai valoroase comedii contemporane romanești se joaca la Palatul National al Copiilor! In distributie: Florina Cercel, Carmen Tanase, Virginia Rogin, Carmen Ionescu, Ioana Farcaș, Antonia Ionescu, Ana Maria Carablais, Maria Nicola, Mircea Silaghi, Liviu Cheloiu, Sebastian Balașoiu. Bilete pe startickets.ro, bilete.ro si blt.ro

 Iar pe 27 martie sunteti invitati  la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti la inegalabilul duel teatral "Caramitru - Malaele, cate-n luna si in stele". Doi titani ai scenei romanesti va asteapta la un spumos spectacol de improvizatie, in care versurile si replicile iscusite se impletesc cu  acordurile patimase ale violoncelului lui Adrian Naidin.  Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului National, si online pe startickets.ro, mystage.ro, blt.ro si bilete.ro.

Alte stiri din Teatru

Ultima oră