Marius Manole, dezamăgit, nu mai crede în schimbare!

14 Iun 2017
Marius Manole, dezamăgit, nu mai crede în schimbare!

Marius Manole a publicat pe pagina sa de Facebook un comentariu referitor la modalitatea de desfășurare a unui concurs pentru ocuparea unui post de actor la un teatru bucureștean - cu oameni noi, dar cu obiceiuri vechi, de care se pare că oricât ne-am străduit și am declara că suntem gata să le depășim, deocamdată ne este imposibil să o facem.

"Lucrurile nu merg bine. Merg prost. Asta nu e o noutate, o stim prea bine cu totii. Asteptam sa vina schimbarea.Marea schimbare ...speram cu totii ca schimbul de generatii va rezolva totul. 

In teatru mai tot timpul se spune ca tinerii nu au loc de cei in varsta, ca abia asteptam sa vina unul de generatia nostra, si atunci or sa vada ei cum se fac lucrurile corect. Va fi salvarea nostra. Numai ca uitam , ca aceasta noua generatie vine si ea la putere cu frustrarile, micimile, minciunile, dorinta de a ajunge tot mai sus si cat mai repede... omul nou ( atat de asteptat si dorit) odata instalat intr o functie , devine de 10 ori mai rau si mai veninos decat batranul caruia i-a luat locul. 

Am tot crezut ca e o intamplare , ca mi se pare. Ei bine, nu e. 
Domnilor tineri care hotarati ( ati ajuns sa) soarta altor colegi de-ai vostri, nu uitati ca putin mai demult erati revoltati si doreati ca lucrurile sa se intample pe bune, fara favoritisme, fara jocuri de culise , fara manarii meschine si uri personale. Stiti care e ghinionul vostru, ca talentul nu se pierde, ca posturile nu sunt pe viata si mai devreme sau mai tarziu lucrurile adevarate ies la iveala. 

Tocmai s-a dat un concurs la un teatru din bucuresti si aflu ca totul se intampla exact ca pe timpuri. Aceiasi oameni care se razbuna pe ei si pe ceilalti, pentru faptul ca nu prea le-au iesit lucrurile in viata, aceeasi tineri ajunsi in comitii, comitete care cred ca de acum lumea e a lor si au un sistem fix cum il aveau si cei carora le-au luat locul. Nenorocirea e ca vom imbatrani impreuna si lucrurile astea nu se uita niciodata. Trist . Asa ca daca asteptam schimbarea , ma tem ca ea nu va veni prea curand ...poate peste vreo 5 generatii , numai ca atunci noi vom fi demult in alta parte!", a scris Marius Manole pe Facebook.

Alte stiri din Teatru

Ultima oră