Marcel Iureș își selectează spectatorii de teatru prin skype. VANILLA SKYPE

26 Aug 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Marcel Iureș își selectează spectatorii de teatru prin skype. VANILLA SKYPE

Vrei să vezi un spectacol de teatru. Te atrage subiectul sau poate actorii. Intrebarea este – oare meriți să vezi piesa? Nu nu este vorba de bani. Dacă un bar âși poate selecta clientela, de ce nu ar putea să facă la fel și un spectacol de teatru?

A lua parte la un spectacol devine in sine o experienta artistica desavarsita cu VANILLA SKYPE, un proiect atipic care depaseste granitele clasice ale teatrului si seteaza premisele pentru o implicare autentica din partea spectatorului.

Locul potrivit
Astfel, Vanilla Skype devine primul spectacol din Romania in care pasionatii de teatru au posibilitatea de a participa la un casting pentru a-si castiga scaunul in sala si pentru a fi oamenii potriviti, la locul potrivit.

Distribuție
După o piesa scrisa de Catalin Stefanescu si cu o distribuție de exceptie - Marcel Iures, Andi Vasluianu, Medeea Marinescu, Marius Manole, Vlad Zamfirescu, Alexandru Ion, Mircea Postelnicu si Vladimir Purdel - Vanilla Skype este pusa in scena in cadrul unui turneu sustinut de BRD – Groupe Société Générale, care va avea loc in perioada 2-10 septembrie in cinci orase mari din tara – Ploiesti, Craiova, Piatra Neamt, Bacau si Iasi.

Inscriere
Pentru fiecare dintre aceste reprezentatii, persoanele care doresc sa participe la spectacol se pot inscrie la un casting care va fi sustinut pe Skype (contul Vanilla Skype Teatru) de marele actor roman Marcel Iures si care va contine un set de intrebari elementare menite sa stabileasca daca participantii isi merita cu adevarat locul in sala.

Alte stiri din Teatru

Ultima oră