Măicănescu & Simu, într-un spectacol de teatru și muzică, la ArCuB

22 Ian 2016 | scris de Alex Revenco
Măicănescu & Simu, într-un spectacol de teatru și muzică, la ArCuB

„Suflet vagabond” deschide stagiunea 2016 la ARCUB – Centrul Cultural al Bucureștiului. Îmbinând cu succes teatrul cu muzica, acest spectacol plin de emoții se joacă sâmbătă 23 și duminică 24 ianuarie de la ora 20:00, la sediul ARCUB din Gabroveni (str. Lipscani nr. 84-90).

“Suflet vagabond” este o poveste neterminată despre viața celor mereu pe drum – imaginată de actrița Simona Măicănescu (stabilită în Franța) și muzicianul Alex Simu (stabilit în Olanda). Ideea acestui spectacol s-a născut în 2014 pe scena Festivalului Cultural European din Alger, când cei doi artiști s-au hotărât să construiască împreună o poveste, a lor și a altor mii de oameni: povestea celor care călătoresc, umblă, aleargă întruna pentru că nu știu altfel să asculte lumea de azi.

Biletele pentru “Suflet vagabond”sunt 27 și 43.20 de lei, disponibile on line la eventim.ro sau la casa de bilete ARCUB din Str. Batişte nr. 14. Elevii şi studenţii care se prezintă la casa de bilete cu legitimaţiile pot lua bilete la preţ redus.

Alte stiri din Teatru

Ultima oră