„Egoistul” lui Beligan, pentru prima oară, la Teatrul Tineretului

10 Iun 2015
„Egoistul” lui Beligan, pentru prima oară, la Teatrul Tineretului
 Stagiunea de toamna de la Teatrul Tineretului va demara, in forta, cu o piesa de calibru:”Egoistul”, un spectacol de colectie ajuns la reprezentatia cu numarul 299, pus in scena pentru prima oara la Palatul National al Copiilor, pe 7 septembrie! Maestrul va avea alături o distributie senzationala, care ii include pe: Adriana Trandafir, Damian Crâşmaru, Tomi Cristin, Rodica Ionescu, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Ileana Olteanu, Medeea Marinescu, Cesonia Postelnicu şi Silviu Biriş.

O piesă autobiografică, o viziune lucidă, puţin cinică, despre viaţă şi moarte, despre iubire şi căsnicie, despre părinţi şi copii, despre sănătate şi boală, despre prietenie, egoism şi generozitate. Şi despre teatru şi dramele lui contemporane. Un umor exploziv, o replică strălucitoare şi o eleganţă verbală rar întâlnită. „Egoistul” este un spectacol în care Jean Anouilh se pare că şi-a ascuns biografia sub chipul maestrului Radu Beligan.

Biletele pentru prima reprezentatie din acest an a spectacolului “Egoistul” pe scena Palatului National al Copiilor (Teatrul Tineretului) s-au pus deja in vanzare la Casa de bilete Startickets de la Palatul Copiilor, pe www.startickets.ro si www.bilete.ro. Stagiunea de toamna de la Teatrul Tineretului continua apoi cu spectacolul “Maytrei”, programat pe 28 septembrie.

 

Alte stiri din Teatru

Ultima oră