Diseară, live-drawing pe cubul transparent de la Gabroveni

08 Sep 2016 | scris de Alex Revenco
Diseară, live-drawing pe cubul transparent de la Gabroveni

Mai sunt foarte puține zile (aproximativ o săptămână) până când vor fi anunțate rezultatele pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii.

Săptămâna viitoare aflăm cine va fi Capitală Europeană a Culturii în 2021

Săptămâna viitoare, Bucureștiul primește vizita juriului care evaluează cele patru orașe rămase în competiție. Ei se vor plimba prin București, vor sta de vorbă cu echipa care a pregătit dosarul și cu persoane cheie din sectorul cultural, de bussines, turism etc. Pentru această ultimă perioadă în care Bucureștiul mai este în competiție, au loc mai multe evenimente, intervenții ale unor artiști în spațiul public și diverse activări.

Dorinţele pentru Bucureşti

Printre ele, pasărea cinetică uriașă (foto) care se plimbă prin oraș, încercând să șteargă amintirile bucureștenilor de praf, cubul transparent pe care poeți și ilustratori, dar și bucureșteni obișnuiți își scriu în fiecare joi dorințele pentru București  etc. Toate sunt reinterpretări ale felului în care arată orașul, imagini despre cum ar putea fi el în 2021, dacă am fi Capitală Europeană a Culturii. Dacă vreți să le vedeți, astăzi pasărea are traseu prin oraș, începând cu ora 16.00, iar de la 19.00, la Hanul Gabroveni începe evenimentul de live-drawing. Invitate sunt, de data asta, artista Suzana Dan și poeta Svetlana Cârstean, iar muzica va fi asigurată de PC Harem.

Alte stiri din Teatru

Ultima oră