Dan Puric, la Teatrul de Comedie

25 Feb 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Dan Puric, la Teatrul de Comedie

Prințul Charles al Marii Britanii a exclamat ''Uimitor!'' după ce i-a văzut un spectacol. Ziarele din Austria sau Germania titrau ''Unic! Fenomenal! Genial!'' după ce a jucat în aceste țări. Presa internațională l-a numit un ''maestru al perfecțiunii și ingeniozității, al umorului negru, care înnoiește arta pantomimei lui Chaplin și Marceau". După ce a încântat publicul din Europa, din Asia sau din America, Dan Puric vine la Teatrul de Comedie.

 

Începând cu luna martie, Teatrul de Comedie vă invită la două spectacole nou intrate în repertoriul său, “Suflet Românesc” și “Vis”, creații ale actorului și regizorului Dan Puric. Spectacolele sale de dans și pantomimă sunt cunoscute, mai ales pentru mesajele pline de profunzime, dezvăluite cu umor și sensibilitate.

 

Primele reprezentații sunt programate pe 1 martie (“Suflet românesc”) și 15 martie (“Vis”), la ora 19.00, la Sala Radu Beligan a Teatrului de Comedie, urmând a fi programate lunar.

 

“Dedic acest spectacol poporului român, frumuseţii lui interioare necorupte, care într-o zi îl va ajuta să se refacă. Iubind această frumuseţe va avea puterea ca odată plecat în lume sa-i tămăduiască şi pe alţii.” (Dan Puric despre spectacolul Suflet Românesc)

Alte stiri din Teatru

Ultima oră