Actrita Carmen Tanase a postat un mesaj real si trist despre Tamara Buciuceanu

03 Mai 2018 | scris de Alex Revenco
Actrita Carmen Tanase a postat un mesaj real si trist despre Tamara Buciuceanu

“Stimata’ presa, acum câteva zile (25 aprilie), aceasta mare, uriasa actrita a luat premiul Academiei Romane pentru merite deosebite in teatru si film! Nu v-a interesat! Este o stire care nu vinde, asa-i? Atât va spun: sa va fie rusine obrazului! Ocupati-va in continuare de Bianca Dragusanu! Asta si meritati!”

P.S. Doamna Tamara este o artista mult prea mare ca sa fie patata in toata tabloidele de cerneala murdara a bolnavilor de scandal. Actorii acestia colosali apar la tv si in presa o singura data: cand se hotarasc sa plece de langa noi.

Pentru tanara generatie si nu numai, este important sa se cunoasca biografia acestei mari doamne a teatrului si filmului romanesc, o actrita fara egal, care ne bucura sufletele ori de cate ori o vedem intr-o piesa de teatru sau intr-un film. Pentru intreaga dumneavoastra activitate, maxime felicitari si multumiri ca existati! Ne bucurati sufletele!

Nascuta in 1929 la Tighina (Basarabia), Tamara Buciuceanu-Botez a absolvit cursurile Institutului de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti la clasa profesorului Ion Baltateanu in 1952, dupa ce isi incepuse studiile de actorie in 1948 la Institutul de Teatru „Vasile Alecsandri” din Iasi.

Tamara Buciuceanu-Botez reprezinta o imagine plina de viata pentru fiecare generatie de spectatori, fiind unul dintre acei actori fermecati a caror aparitie nu poate trece neobservata, fie ca e vorba de scenele marilor teatre din Romania sau de marele si micul ecran.

Ditribuie mai departe acest articol dacă și tu pretuiesti cu adevarat marile valori ale acestei țări!

Alte stiri din Teatru

Ultima oră