NASA, pusă la zid de oamenii de ştiinţă: Pune la cale o muşamalizare!

05 Mar 2018 | scris de Gabriela Antoniu
NASA, pusă la zid de oamenii de ştiinţă: Pune la cale o muşamalizare!

NASA a ascuns dovezi privind existenţa unor fosile extraterestre care arată că nişte "creaturi cu un corp subţire" au existat  pe suprafaţa planetei Marte, acuză un om de ştiinţă.

Dr. Barry DiGregorio crede că imaginile obținute de roverul Curiosity al NASA la începutul anului 2018 arată că extratereştrii au existat cândva pe Marte, relatează mirror.co.uk. Roverul explorează în prezent suprafața planetei Marte.

Cu toate acestea, potrivit NASA, formele capturate în imagini de pe suprafața marțiană nu sunt altceva decât cristale de rocă, pe care în prezent le analizează.

Dr. DiGregorio consideră că agenția spațială pune la cale o muşamalizare. "Aceste imagini, aceste figuri nu au fost văzute pe Marte până în prezent", a declarat el pentru Daily Star.

"Unul dintre lucrurile care m-au făcut să-mi dau seama imediat a fost iuţeala cu care NASA a părăsit zona într-o astfel de misiune. Când m-am uitat, nu am văzut numai obiectele atașate de exterior, ceea ce ei numesc bețe. Dacă vă uitați mai îndeaproape la imagini , beţele se îmbină în piatra gazdă. Aceasta are caracteristici care amintesc de urmele unor fosile.

Cristalele nu se ramifică sau se răsucesc. Vorbim despre ceva ce ar fi putut fi echivalent cu perioada Ordovicianului de pe Pământ", a spus DiGregorio.

Fostul cercetător de la Universitatea din Buckingham a declarat că intenționează să colaboreze cu alți doi experți pentru a a analiza descoperirile roverului Curiosity.  El intenționează să publice un raport complet care să dovedească faptul că cristalele sunt, de fapt, urme de fosile ale unei rase extraterestre.

Dr. DiGregorio susţine că Marte a găzduit viață într-un lac gigantic de pe suprafața sa, acum un miliard de ani. "Dacă ați fi văzut toate lucrurile pe care le-am văzut cu NASA, aș spune că, de fapt, evită să caute urme de viață", a spus el.

NASA pregăteşte o misiune cu echipaj pe Marte, care va avea loc în anii 2030. Cât priveşte găsirea unor dovezi de fosile ale extratereştrilor, omul de știință al NASA, Ashwin Vasavada, a declarat: "Nu excludem acest lucru, dar cu siguranță nu vom sări la această concluzie, ca primă interpretare".

Alte stiri din Stiinta

Ultima oră