MIRACOL. Un pisoi a supravieţuit după o spălare la maşină, la 60 de grade

28 Iul 2016 | scris de Gabriela Antoniu
MIRACOL. Un pisoi a supravieţuit după o spălare la maşină, la 60 de grade

Întâmplarea a avut loc în Nottingham, Marea Britanie, iar eroul ştirii este pisoiul Bobby, în vârstă de 9 luni. El s-a strecurat în maşina de spălat pentru a trage un pui de somn. Stăpâna sa a pornit maşina de spălat şi nu şi-a dat seama că pisoiul e acolo decât după ce a auzit zgomote dinăuntru. Când s-a uitat i-a văzut blana pisoiului printre rufe şi s-a grăbit să-l scoată afară. 

Cum ştia pasiunea pisoiului pentru dormitul în maşina de spălat, stăpâna sa a verificat-o înainte să o pornească, numai că pisoiul s-a ascuns sub o carpetă şi nu l-a văzut. Ea spune că pisoiul a primit o lecţie dură şi nu crede că Bobby se va mai apropia de maşina de spălat.

"În cei 15 ani de profesie nu am mai întâlnit un asemenea caz", a declarat medicul veterinar care l-a tratat pe Bobby. Pisoiul aflat aproape de colaps după experienţa trăită în maşina de spălat a fost dus la Nottingham Pet Hospital unde a fost hidratat şi scos din starea de şoc. 

Veterinarul spune că Bobby a fost înmuiat bine şi temperatura corpului i-a scăzut dramatic. "L-am uscat, l-am încălzit şi l-am hidratat pentru a-l scoate din starea de şoc. În câteva ore s-a stabilizat, iar a doua zi a plecat acasă", a mai spus medicul veterinar.

Alte stiri din Stiinta

Ultima oră