IDEE EXCELENTĂ. Parolele WiFi din aeroporturi din întreaga lume, într-o hartă interactivă, gratis!

10 Oct 2016 | scris de Marina Constantinoiu
IDEE EXCELENTĂ. Parolele WiFi din aeroporturi din întreaga lume, într-o hartă interactivă, gratis!

Cine nu are nevoie de internet gratis pe aeroport? Ei bine, un inginer american, specializat în informatică, a avut excelenta idee de a crea o hartă interactivă care să conțină coduri de WiFi accesibile pe aeroporturi din întreaga lume.
Harta sa, lansată în aprilie și reperată de site-ul Mashable, este accesibilă pe blogul său FoXnoMad.
Inginerul aflat la originea acestui instrument, Anil Polat, indică până și locurile în care să te așezi pentru a profita de conexiunea optimă, scrie 20minutes.fr.
Multe aeroporturi oferă WiFi public. Dar, cu numeroși pasageri conectați la acesta, minutele gratuite care se scurg cât ai clipi și formularele de completat care necesită stăpânirea unei alte limbi, ești adesea tentat să abandonezi operațiunea.
Anil Polat a dezvoltat o hartă interactivă a lumii cu zeci de coduri WiFi accesibile în aeroporturi. Harta este actualizată în mod regulat și în prezent include mai mult de 130 de parole.
Pentru cei tentați să spună că lipsește conexiunea însăși pentru a avea acces la această hartă, Anil Polat a pus la dispoziție o versiune accesibilă și în modul offline pe platforme de descărcare.
Totodată, din septembrie, Anil Polat a lansat și o aplicație, WiFox, accesibilă contra 1,99-2,09 dolari, pe iOS și Android. Pentru a permite actualizarea instrumentului său, se folosește de contribuția utilizatorilor de Internet, invitându-i să trimită maximum de informații, prin e-mail sau mesaje pe contul său de Facebook.

 

Alte stiri din Stiinta

Ultima oră