Algortim: Amber Heard, cea mai frumoasă femeie

04 Aug 2016 | scris de Magda Marincovici
Algortim: Amber Heard, cea mai frumoasă femeie

Potrivit algoritmului, Amber Heard, ex-soţia lui Johnny Deep, are chipul cel mai frumos din lume, scrie site-ul directmatin.fr.

Trasăturile feţei ei compatibilizează cu chipul perfect în proporţie de 91,85% , potrivit calcului privitor la perfecţiunea fizică. Printre cele 12 elemente luate în calcul de acest algoritm sunt nasul şi bărbia actriţei americane, care sunt considerate ca fiind perfecte. Manechinul Emily Ratajkowski atrage prin cele mai frumoase buze, în timp ce Scarlett Johansson se detaşează ca fiind femeia cu cei mai frumoşi ochi din lume.

Imediat în urma lui Amber Heard, se află Kim Kardashian, pe poziţia secundă, cu un scor de 91,9%. Cu chipul ei, celebra Kate Moss ocupă locul al treilea, cu un rezultat de 91,06%.

Leonardo da Vinci a fost primul care a sesizat că părțile care compun corpul uman respectă regula de aur. În acest sens, da Vinci a măsurat distanța de la sol, la vârful capului și a împărțit-o la distanța de la sol la buric. A obținut numărul de aur. O serie de mari picturi, printre care și Gioconda, respectă regula de aur.

Alte stiri din Stiinta

Ultima oră