Wimbledon 2017. Bravo, Simona! Halep, în sferturi, după un meci entuziasmant cu Azarenka!

10 Iul 2017
Wimbledon 2017. Bravo, Simona! Halep, în sferturi, după un meci entuziasmant cu Azarenka!

Simona Halep a învins-o pe Victoria Azarenka, într-unul dintre cele mai aşteptate meciuri din optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, impunându-se în două seturi, scor - 7-6, 6-2.

Simona a fost foarte stăpână pe jocul său, calmă, chiar enervându-și adversara prin capacitatea de a acoperi terenul și de a returna mingii considerate deja câștigate de adversară.

Într-o formă fizică foarte bună, cu o lovitură de dreapta aproape de perfecțiune, Halep a alergat foarte bine, luptând pentru fiecare punct, pe care l-a considerat decisiv. Totul, sub privirile lui Ion Țiriac, care are desigur să-i reproșeze relaxarea din finalul meciului, când i-a permis adversarei să ia două game-uri.

De cealaltă parte, Azarenka a luptat până la final, a încercat de toate, dar i-au ieșit foarte puține, revenirea sa în circuitul internațional, la doar șase luni după ce a născut fiind evidentă.

Simona este la cea de-a patra victorie la Wimbledon, fără să fi pierdut vreun set până acum și este la dacă mâine, în sferturile de finală ale turneului o va învinge pe preferata publicului, Johanna Konta, 26 de ani, locul 7 WTA va deveni numărul unu mondial.

Alte stiri din Sport

Ultima oră