Veste proastă de la Simona Halep. Însănătoşire grabnică, Simo!

02 Oct 2018
Veste proastă de la Simona Halep. Însănătoşire grabnică, Simo!

Simona Halep, locul 1 mondial în clasamentul WTA, a anunţat, marţi, pe reţeaua de socializare Twitter, că suferă de hernie de disc, şi că speră să revină cât mai rapid în competiţie.

"Am făcut un RMN şi am o hernie de disc. Voi discuta cu medicii mei în următoarele zile, dar sper să revin rapid şi vă voi ţine la curent. Mulţumesc pentru sprijin şi încurajări", a scris Halep pe Twitter.

Simona Halep a declarat, luni seară, la revenirea la Bucureşti, că s-a confruntat cu dureri mari la spate la turneele din China, subliniind că marţi va face un RMN, precizează News.ro.

Halep, locul 1 mondial, a abandonat, duminică, în meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la China Open, sportiva română retrăgându-se după primul set, din cauza problemelor fizice. Halep a abandonat după primul set, câştigat de sportiva tunisiană, scor 6-1.

În urmă cu o săptămână, Simona Halep a fost învinsă, cu scorul de 6-0, 7-5, de Dominika Cibulkova (Slovacia), locul 31 WTA, în turul al doilea al Wuhan Open, fază în care românca a fost acceptată direct. Simona Halep a acuzat dureri la spate şi la coapsa stângă, solicitând de mai multe ori ajutor medical. În ciuda acestor probleme, ea a ţinut să ducă întâlnirea până la capăt.

Alte stiri din Sport

Ultima oră