Verratti-un italian care nu vrea să meargă la Paris

19 Iun 2017 | scris de Radu Popescu
Verratti-un italian care nu vrea să meargă la Paris

 

Continuă lungul drum al lui Verratti către Barcelona-se va termina cu happy-end pentru italianul decis să joace alături de Messi?

Verratti joacă de 4 ani la PSG,este una dintre vedetele echipei dar visul său este de a îmbraca tricoul echipei catalane. La 24 de ani mulţi îl văd ca pe cel mai bun înlocuitor al lui Iniesta,cel care se află pe final de carieră.

Povestea a explodat acum trei săptămîni cînd Verratti si-a exprimat în mod public dorinţa de a pleca .

PSG nici nu vrea să audă de aşa ceva,de altfel şefii clubului au refuzat să deschidă vreo discuţie cu Barcelona. De altfel,după faimoasa eliminare a PSG în urma celui neverosimil 1-6 de pe Camp Nou-francezii spun că au fost defavorizaţi de arbitru-relaţiile dintre cele două cluburi au devenit destul de reci. Dar Verratti insistă pentru transfer,simte că e o oportunitate pe care nu o poate rata. Plecat în Ibiza,în vacanţă, presa a speculat că s-a întîlnit cu Messi şi Luis Suarez,aflaţi acolo.

De altfel,se ştie că argentinianul insistă încă de anul trecut pentru transferul italianului-Messi consideră că Verratti este unul dintre cei mai buni mijlocaşi din lume.

Şi încă un amănunt picant :Verrati s-a fotografiat cu El Mundo Deportivo,ziarul din Barcelona care anunţa dorinţa jucătorului de a veni la Barcelona. Era un mod de a-i determina pe şeicii de la PSG să accepte transferul.

Mai ales că Barcelona vrea să plătească pentru această mutare 100 de milioane de euro...

 

 

SHARE

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Sport

Ultima oră