Un brazilian nervos. Neymar merge la psihologul lui Luis Enrique

11 Apr 2017 | scris de Radu Popescu
Un brazilian nervos. Neymar merge la psihologul lui Luis Enrique

 

 

 

 

La toate marile cluburi de fotbal un personaj important este psihologul. Tensiunea confruntărilor sportive,presiunea psihică pe jucători, situaţiile conflictuale din cadrul echipei impun preăenţa unui specialist care să găsească soluţiile cele mai adecvate.Evident că rolul cel mai important îl are antrenorul. Care antrenor,nu-i aşa ,are nevoie şi el de psiholog. Cum are de pildă Luis Enrique, antrenorul Barcelonei.Psiholog pe care-l cheamă Joaquin Valdes şi care lucrează numai cu stresatul şef.." Este numai pentru mine ,nu şi pentru jucători "a precizat asturianul . Dar,cînd e cazul, mai face şi exceptii. Mai ales că e vorba de Neymar.

 

Brayilianul e foarte nervos de la un timp,face jocuri reuşite dar de multe ori nervii îl trădează iar efectele sunt dezastruoase.

Cum a fost de pildă sîmbătă cu Malaga unde recalcitrantul brazilian, după ce-şi exasperase coechipierii prin diblingurile sale păguboase pentru echipă,l-a exasperat,prin două faulturi stupide, şi pe arbitru. Care ,normal, l-a eliminat. Iar Barcelona a pierdut meciul şi din acest motiv şansele sale la titlu s-au diminuat drastic.

 

De aceea s-a luat decizia ca brazliianul să meargă la psiholog. Mai precis,chiar la Valdes,îndrumătorul lui Enrique.

 

Şi asta pentru că Barcelona are nevoie de un Neymar mai puţin nervos. Dar cine a văzut un brazilian calm?

 

 

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră