Topul celebrităţilor din sport. Fotbaliştii domină clasamentul

31 Mai 2017 | scris de Radu Popescu
Topul celebrităţilor din sport. Fotbaliştii domină clasamentul

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid, este sportivul cel mai celebru din lume în acest moment, potrivit unui clasament stabilit de postul american de televiziune ESPN,scrie agerpres.ro.

 

Ronaldo îl devansează pe baschetbalistul american LeBron James, marea vedetă a NBA, în timp ce poziția a treia este ocupată de un alt fotbalist, argentinianul Lionel Messi de la FC Barcelona.

Cei trei sunt urmați în această ierarhie de tenismanul elvețian Roger Federer, jucătorul american de golf Phil Mickelson, fotbalistul brazilian Neymar, sprinterul jamaican Usain Bolt, baschetbalistul american Kevin Durant, tenismanul spaniol Rafael Nadal și jucătorul american de golf Tiger Woods.

ESPN s-a bazat pe mai mulți factori în realizarea acestui clasament, printre care numărul de followers de pe rețelele Twitter, Facebook și Instagram al fiecărui sportiv, precum și al căutărilor de pe Google.

Cristiano Ronaldo, cvadruplu câștigător al Balonului de Aur, își datorează popularitatea atât calităților sale fotbalistice deosebite cât și expunerii foarte mari de care beneficia

Alte stiri din Sport

Ultima oră