Şumudică a explicat ce fel a fost implicat în pariuri

13 Feb 2016 | scris de Sorin Anghel
Şumudică a explicat ce fel a fost implicat în pariuri

Patronul Ioan Niculae este închis, clubul este ameninţat cu insolvenţa, angajaţii nu au mai fost plătiţi de multă vreme, iar antrenorul Marius Şumudică este acuzat că ar fi implicat în “mafia pariurilor”.


Federaţia Română de Fotbal şi-a înfiinţat o comisie care să se ocupă de investigarea meciurilor dubioase de la noi din ţară. Evident, în frunte anchetatorilor a fost numit un fost ziarist care atunci când activa în presă a publicat câteva articole despre pariorii din fotbalul românesc. N-o să mai treacă multă vreme și vom vedea echipa națională sub comanda unui editorialist.


Marius Şumudică a dorit să lămurească lucrurile înainte de reluarea campionatului. La întâlnirea cu presa, tehnicianul liderului s-a arătat mirat de faptul că sunt prezenţi mai mulţi ziarişti decât la conferinţa organizată înaintea meciului cu West Ham, din vara anului trecut, contând pentru calificarea în grupele Europa League.


''Fiindcă nu îmi place să mă ascund, o să aflaţi rezultatul cred că săptămâna viitoare ... va rog să înţelegeţi acest lucru, am vorbit şi cu avocatul meu şi nu vreau să fac mai multe comentarii ... Acest scandal nu ştiu de ce a apărut acum, atât pot să va spun ... Jucătorii sunt liniştiţi, s-au pregătit foarte bine, iar eu sunt foarte bine, am dormit bine, fără pastile, sunt odihnit, aştept campionatul, nu am nici o treaba, indiferent ce se va întâmpla eu îmi duc crucea, mie nu mi-e frică de nimic, decât de Dumnezeu, respect comisiile, respect dacă se va întâmpla să mă suspende cineva sau va dovedi că sunt vinovat, atâta tot, mai departe nu comentez... Da, am avut şi o casă de pariuri, dacă va interesează, acum vreo şapte-opt ani, adică eram colaborator la o casă de pariuri, mi se dădea 15 la sută procent la momentul respectiv, dar, în rest, acum nu am nici o casă de pariuri, nu fac reclamă la nici o casă de pariuri, nu fac nimic, antrenez'', a declarat Marius Şumudică.

Alte stiri din Sport

Ultima oră