Situaţie tensionată la Real Madrid. Unii jucători îl contestă pe Ronaldo

26 Oct 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Situaţie tensionată la Real Madrid. Unii jucători îl contestă pe Ronaldo

Situaţie tot mai tensionată în vestiarul lui Real Madrid chiar dacaă echipa este lider în Primera Division.Iar motivul al acestui conflict este,surprinzător, chiar Ronaldo.

Jucător emblematic al clubului în ultimii ani,portughezul este acuzat de mai mulţi jucători că din cauza atitudinii lui nimeni nu se poate afirma în cadrul echipei.

Contestarii susţin că vedeta echipei cere ca toată lumea să joace numai pentru el,să-i creeze situaţii din care să dea gol şi că în general este obsedat mai degrabă de recordurile personale decît de jocul echipei. Unul dintre nemulţumiţi este galezul Gareth Bale care apreciază că ascensiunea lui este barată de egoismul în joc al portughezului. Ronaldo nu-şi ascunde individualismul, consideră firească situaţia în care echipa joacă pentru el în condiţiile în care se vede cel mai bun jucător din lume. De aici şi un conflict mocnit în vestiar care ia forma unor situaţii punctuale cu potenţial exploziv. Şi acest lucru se întîmplă tot mai des în ultima perioadă.

Printre contestatarii lui Ronaldo se manifestă,tot mai făţiş, columbianul James,galezul Bale, croatul Modric, germanul Toni Kroos dar şi spaniolii Asensio şi Morata.

Evident că şi portughezul are susţinători: Pepe,Sergio Ramos,Marcelo şi Coentrao.

Cert este ca vestiarul echipei este împărţit în două,situaţie care se resimte şi în jocul echipei iar Zidane nu pare să găsească o rezolvare.

Alte stiri din Sport

Ultima oră