Simona Halep, încrezătoare în forțele proprii înainte de Australian Open (VIDEO)

17 Ian 2016 | scris de Cristi Semeghin
Simona Halep, încrezătoare în forțele proprii înainte de Australian Open (VIDEO)

"Mă simt mult mai bine acum, am jucat mai multe zile fără să mai simt durere așa ca mă simt pregatită să încep și sper să fiu sănătoasă până la final. Sunt puțin răcită, am nasul înfundat dar nu este nimic periculos, e normal. Este din cauza aerului condiționat", a spus sportiva româncă

"Am venit fără să am mari așteptari, am avut un singur turneu înaintea acestui Grand Slam așa că... Mă simt bine, sunt încrezătoare, dar nu se știe niciodată. Trebuie doar să intru pe teren și să profit de șansa ce mi se oferă.

Principalul meu obiectiv în acest an este să fiu sănătoasă, pentru că, din acest punct de vedere, nu am început anul foarte bine. Vreau să câștig un Grand Slam, dar nu știu dacă se va întâmpla chiar în acest an, acesta fiind cel mai mare obiectiv al meu. Să am meciuri și turnee bune și să joc așa cum îmi doresc", a mărturisit Simona.

Halep s-a referit și la accidentarea Serenei Williams la Cupa Hopman: "Este suficient de puternică să revină în forță, mulți jucători suferă accidentari în această perioadă. Știu cum este să fii accidentat, nu este ușor să te antrenezi, nu poți să fii 100% pe teren, dar după ce joci fără durere îți revii imediat".

Simona va juca in turul I la Australian Open cu jucătoarea chineză Shuai Zhang, locul 132 WTA.

Alte stiri din Sport

Ultima oră